dimecres, 7 de desembre del 2011

DESCRIPCIONS

El dia 11 d'octubre vem estar escoltant cançons i cada persona va explicar que sentia en escoltar-les. D’aquí vem extreure diferents maneres de ser de les persones, diferents descripcions també de situacions i històries, etc. Vem observar una poesia visual i diferents imatges, per entendre millor com es descriuen les coses, situacions, etc. Finalment l’ Imma ens va donar un dossier on hi ha un recull del que hem fet a classe i una explicació ordenada per saber crear la descripció que hem d’entregar d’una persona del grup A o B.
He trobat que la classe ha estat molt entretinguda i a l’hora hem pogut observar com hi ha diferents maneres de descriu-re des de un fet a una persona, i així poder utilitzar-ho per a la descripció que haurem de fer nosaltres. També crec que em serà útil a l'hora de redactar qualsevol tipus de treball, en quant a format i estructura del text.
Aquí us deixo amb una cançó que descriu a una persona que no vol relacionar-se amb ningú i que es creu molt important, però el comparen amb una granota:



El gripau blau


Vaig coneixer un gripau blau,
Un gripau blau, babau, Que es creia ser, pero de veritat, Res més que un princep encantat.No es movia el gripau blau,
El gripau blau, babau,
I es creia ric i tan bonic
Que no volia cap, amic.

Es pensava el gripau blau,
El gripau blau, babau,
De creures tan, tan important,
A poc a poc s’ha anat inflant.

Molt em temo que el gripau blau,
El gripau blau, babau,
D’inflar-se tant, li pot passar,
Que faci un pet com un aglà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada